Politică de confidențialitate

Bine ai venit pe situl nostru.

Cine suntem noi

ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV LIVING BIKE / BICICLETA VIE, 
București, str. Muzelor 22A, biroul 3, cam 8, parter, sector 3, cod postal 40191, 
înscrisă în registrul special cu dosar numărul 48/19.11.2019, Cod de înregistrare fiscală 41958656

Adresa site-ului nostru web este: https://www.livingbike.ro.

Responsabilul cu protectia datelor este Adriana Ceausescu, iar adresa de email este adriana@infoshare.ro
Numarul de telefon este 0744.366.663

Definiții

Date cu caracter personal – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operații care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoană vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – o persoană fizică sub 16 ani.
Noi / noi (cu majuscule sau nu)

Principii de protecție a datelor

Promitem să respectăm următoarele principii de protecție a datelor:

  • Prelucrarea este legală, echitabilă, transparentă. Activitățile noastre de procesare se bazeaza pe temeiuri legale. Daca doresti mai multe informatii cu privire la legaliatatea prelucrarii datelor cu caracter personal, poti afla aici, in articolul 6 GDPR
  • Întotdeauna luăm în considerare drepturile dumneavoastră înainte de a prelucra datele cu caracter personal. ( citeste Capitoulul III GDPR )
  • Vă vom furniza informații cu privire la Procesare la cerere.
  • Prelucrarea este limitată numai la scopurile prelucrarii.
  • Activitățile noastre de prelucrare servesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
  • Prelucrarea se face cu date minime. Adunăm și procesăm doar cantitatea minimă de date cu caracter personal necesară pentru orice scop.
  • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea datelor.
  • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Ce acoperă Politica noastra de confidențialitate?

  1. Politica produce efecte de la data actualizării
  2. Politica noastră este publicată la: 12.11.2021
  3. Politica noastră de informare se aplică websiteului www.livingbike.ro 

 

Drepturile persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informații – ceea ce înseamnă că trebuie să aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.
  2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale colectate.
  3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
  4. Dreptul la ștergere – ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, puteți solicita ștergerea datelor dvs. personale din evidența noastră.
  5. Dreptul de a restricționa prelucrarea – adică acolo unde se aplică anumite condiții, aveți dreptul de a restricționa Prelucrarea datelor dvs. personale.
  6. Dreptul de a vă opune prelucrării – ceea ce înseamnă că, în anumite cazuri, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale, de exemplu, în cazul marketingului direct.
  7. Dreptul de a vă opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune prelucrării automate, inclusiv profilarea; și să nu fiti supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează sau vă afectează în mod semnificativ.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a obține datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de mașină sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.
  9. Dreptul de a depune o reclamație – în cazul în care refuzăm solicitarea dvs. în temeiul drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv care să justifice motivul. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
  10. Dreptul pentru ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac legale, cum ar fi solicitarea despăgubirilor.
  11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul de a retrage orice consimțământ dat pentru Prelucrarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le colectăm

Informații pe care ni le-ați furnizat la inscrierea in asociatia noastra
Aceasta poate fi adresa dvs. de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați atunci cand adaugati un comentariu sau desfășurati alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele și adresa de e-mail.

Pentru anumite categorii de persoane vizate, prelucram datele pe baza unui acord de prelucrare a datelor, in calitate de persoana imputernicita, pentru oferirea unor servicii precum: completare chestinare sau diferite teste in urma instruirilor cu privire la securitatea in munca, securitatea informatiei sau alte teste propuse de Operator.

Datele personale pe care le furnizati la inscrierea la competitiile pe care noi le organizam sunt colectate folosind serviciile oferite de partenerul nostru RaceHub. Nota de informare este disponibila aici.

Datele cu caracter personal pe care le solicitam la inscrierea la competitiile noastre ca voluntari sau concurenti sunt

  • elemente de identificare generala de tipul nume şi prenume, telefon/ fax, adresă de e-mail .
    • Scopul prelucrarii este identificarea si efectuarea clasamentelor competitiilor organizate de noi
    • Temeiul legal este interesul legitim al organizatorului pentru intocmirea clasamentelor finale
  • numele şi prenumele reprezentanţilor legali
    • scopul prelucrarii este sa putem sa anuntam un reprezentant in cazul in care veti suferi o accidentare si trebuie sa apelam la serviciile 112
    • temeiul legal al prelucrarii este reprezentat de articolul 9, alineat 2, litera c
  • date bancare sau alte asemenea, care servesc la identificarea dumneavoastră
    • Scopul prelucrarii este incasarea contravalorii participarii la competitiile organizate de clubul nostru
    • Temeiul legal al prelucrarii este reprezentat de articolul 6, alineat 1, litera b si litera c. 
  • datele minorilor care se inscriu online la competitiile noastre.
    • Scopul este asigurarea inscrierii si participarii minorilor la competitie
    • Temeiul legal este reprezentat de articolul 8, alineat 1
  • datele voluntarilor – nume, prenume, CNP, date bancare, adresa de email
    • Scopul este intocmirea contractului de voluntariat
    • Temeiul legal este articolul 6 alineat 1,ltera b, prelucrarea fiind efectuata pentru respectarea Legii nr. 78/2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România.

Utilizarea adreselor de emai sau a numarului de telefon pentru promovarea evenimentelor sportive, noi vom utiliza si prelucra adrese de email colectate direct prin intermediul formularelor online, cu consimtamantul expres oferit de persoana vizata,

 

Informații colectate automat despre dvs, ca vizitator al sitului nostru
Aceasta include informații stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, adresa IP. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau vă uitați la conținutul site-ului nostru web, activitățile dvs. pot fi înregistrate.

Informatii colectate prin paginile de Facebook – numele de utilizator al sitului de socializare.

Informatiile publicate pe situl Strava – numarul de kilometri parcursi si geolocatia, in situatia in care publicati aceste informatii.

Informații de la partenerii noștri
Adunăm informații de la partenerii noștri de încredere, cu confirmarea faptului că aceștia au temeiuri legale pentru a ne împărtăși aceste informații. Acestea sunt fie informații cu care le-ați furnizat direct, fie că le-au adunat despre dvs. din alte motive legale. 

Informații disponibile publicului
S-ar putea să adunăm informații despre dvs. care sunt disponibile publicului, de pe situl Strava sau Facebook.

Cum utilizăm datele dvs. personale

Folosim datele dvs. personale pentru a:

  • vă oferi serviciile noastre. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului dvs.;
  • va furnizare articole promoționale la cererea dvs. și comunicarea cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii;
  • comunica și interacționa cu tine;
  • va notifica despre modificările aduse de noi in organizarea competitiilor
  • îmbunătăți experiența clienților;
  • îndeplini o obligație prevăzută de lege sau contract;

Utilizăm datele dvs. personale din motive legitime și / sau cu acordul dvs.

În temeiul interesului legitim, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • să vă trimitem oferte personalizate * (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
  • să administrăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportamentul de cumpărare și istoricul)
  • pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea comnpetitiilor organizate;
  • să realizam chestionare privind satisfacția clienților;

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că este interesul nostru legitim să vă oferim produse / servicii similare sau identice cu istoricul achizițiilor / comportamentul dvs. de navigare.

Cu acordul dvs., prelucrăm datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  • pentru a vă trimite buletine informative/newslettere și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
  • în alte scopuri, v-am solicitat consimtamantul;

Procesăm datele dvs. personale pentru a ne îndeplini obligațiile care decurg din lege și / sau pentru a utiliza datele dvs. personale pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale colectate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi date care nu intră în sfera de aplicare a acestei politici numai atunci când sunt anonimizate. Vă salvăm informațiile de facturare și alte informații colectate despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 10 ani.

Este posibil să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

  • legătura dintre scopuri, context și natura datelor cu caracter personal este adecvată pentru prelucrări ulterioare;
  • procesarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
  • exista o garanție adecvată pentru prelucrare.Vă vom informa cu privire la orice procesare și scopuri suplimentare.

Cine  poate accesa datele dvs. personale

Nu împărtășim datele dvs. personale cu alte entități. Datele personale despre dvs. sunt, în unele cazuri, furnizate partenerilor noștri de încredere, fie pentru a face posibilă furnizarea serviciului către dvs., fie pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Îți împărtășim datele cu:

Partenerii noștri de procesare:

  • RaceHub – pentru managementul inscrierilor la competitiile pe care le organizam
  • Cronometrare.ro – pentru a cronometra si intocmi clasamentele competitiilor
  •  

Partenerii noștri de afaceri:

Terțe părți conectate:

  • Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți sau unor funcționari publici atunci când suntem obligați legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă ați consimțit la acestea sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.
  • Google Analytics pentru analiza traficului de pe website- adresele IP sunt anonimizate,
  • Platforma WordPress pentru dezvoltarea sitului web,
  • GDPR Framework by Data 443 pentru managementul protectiei datelor pe website-ofera servicii de anonimizare a datelor,
  • Wordfence – modul pentru protejarea impotriva atacurilor cibernetice pe website.

Cum vă securizăm datele

  • Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele personale în siguranță.
  • Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS).
  • Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. In cazul sitului web, datele sunt anonimizate prin platforma GDPR Framework by Data 443
  • Accesul la partea de backend a websitului este efectuata prin intermediul two factor authentication 2fa
  • Ne monitorizăm sistemele pentru eventuale vulnerabilități și atacuri.
  • Accesul la datele cu caracter personal este executat numai de personal instruit
  • Am implementat masuri impotriva atacurilor de tip brute force pe website

Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile adecvate cu privire la încălcarea datelor. De asemenea, vă vom notifica dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastră. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcările de securitate și pentru a asista autoritățile în caz de încălcare.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați numele de utilizator și parola în secret.

Copiii

Serviciile noastre  se adreseaza copiilor sub varsta de 18 ani, participanti la concursurile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Folosim cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru  a administra site-ul web, pentru a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un mic fișier text stocat pe computerul dvs. Cookie-urile stochează informații care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru web. Vă puteți controla cookie-urile la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții de către dvs.

Folosim cookie-uri în următoarele scopuri:

  • Cookie-uri necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca dvs. să puteți utiliza unele caracteristici importante de pe site-ul nostru web, cum ar fi autentificarea. Aceste cookie-uri nu colectează nicio informație personală.
  • Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și să ofere funcții mai personalizate. De exemplu, s-ar putea să-și amintească numele și adresa de e-mail în formularele de comentarii, astfel încât să nu mai trebuie să reintroduceți aceste informații data viitoare când comentați.
  • Cookie-uri de analiză – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și serviciilor noastre
  • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a livra reclame relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita de câte ori vedeți o reclamă. Acestea sunt de obicei plasate pe site-ul web de către rețelele de publicitate cu permisiunea operatorului site-ului web. Aceste cookie-uri amintesc că ați vizitat un site web și aceste informații sunt partajate cu alte organizații, cum ar fi agenții de publicitate. Adesea cookie-urile de direcționare sau publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului oferită de cealaltă organizație.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computerul dvs. prin intermediul setărilor browserului. Alternativ, puteți controla unele cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitați allaboutcookies.org.

Folosim Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți examina aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina Google Analytics opt-out .

Informatii de contact

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel.:+40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate.

Scroll to top